søndag den 14. februar 2010

Shredded Tee - næsten færdig!

Har fundet en rigtig god teknik til at få flere af trådene til at løbe på samme tid. Efter jeg har shredded t-shirten med fingerne ligger jeg trøjen på mit knæ og "kører" t-shirten ned over knæet. Det fungerer helt klart bedst på et par glatte bukser. På den måde løber mange af trådene på samme tid og jo mere man gør det - jo længere og løsere bliver t-shirten. Jeg har næsten fået lavet ryggen færdig i dag - vil dog gerne have den lidt længere og løsere - men den er ved at være der :-)
 

5 kommentarer:

 1. Ej hvor er den fed! ! :b Har aldrig prøvet at shredde før, hvordan gør man?

  - Nina

  SvarSlet
 2. Hej Nina,

  Jeg har lagt en video ind på et af min tidligere indlæg der viser hvordan man gør - den hjalp mig lidt i gang. Man starter med at klippe syningen af nederst på trøjen og begynder så at "pille" den op. Lige pludselig kan man "hive" i trådene og den begynder at løsne sig. Der skal ikke tages nogle tråde ude af t-shirten - de skal bare "hives" fra hinanden. Det tager noget tid - men det bliver nemmere og nemmere jo mere man har prøvet det :-)Hvis du ikke kan få det til at virke, så sig til - så laver jeg nogle "step by step" billeder :-)

  SvarSlet
 3. Tusind Tak, det vil jeg prøve ;)!

  SvarSlet
 4. Bruger du bare fingrene, eller et "redskab" ?

  SvarSlet
 5. Hej Brigitte,

  Jeg bruger bare fingerne. Jeg prøvede først med en "opspratter" men det var meget nemmere at styre med fingerne. Tror jeg laver et "step by step" indlæg et af dagene (eller måske en youtube video...hvis jeg er modig)- jeg skal alligevel have lavet mig en sort version af t-shirten :-)

  SvarSlet