lørdag den 27. marts 2010

Moules Marinier - Blåmuslinger i hvidvin

Nøj - muslingerne smagte godt! Ingen sand og masser af smag. En chili fra sidste års høst gav lige et ekstra pift - mums! Og ja...man skal ikke dissekere dem for meget, for de ligner jo mest aliens hvis man kigger for godt efter ;-) Jeg bliver nogen gange kaldt for "mad kirurg" fordi jeg har det med at skille maden ad i atomer og skære alt det fra jeg "ikke kan lide"..men med muslinger ville der ikke være noget tilbage hvis jeg begyndte på det. En mundfuld og så bare nyde det ;-)
Det store spørgsmål er så nu....må man spise et af de påskeæg der ligger ude i køleskabet nu? Min kæreste siger nej...for det er jo ikke rigtig påske endnu, men jeg siger JA - for vi har jo påskeferie...hmmm livets store spørgsmål....

2 kommentarer:

  1. Nøj, hvor ser det lækkert ud!! Nam nam

    /Jeanett
    http://jeanettd.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Hej Miss Jeanett,

    Muslingerne var super lækre! og jeg har fundet ud af at påsken faktisk starter i dag! (det stod i Føtex kataloget *høhø*) Så jeg tror jeg prøvesmager chokoladen i aften :-)

    /Charlotte

    SvarSlet