torsdag den 11. marts 2010

Panthella

Se hvad der er flyttet ind hos os! Min kæreste "kom til" at kigge lidt på Lauritz.com den anden dag og bød på denne fine Panthella lampe - og han fik hammerslag! Så nu står den i hjørnet og lyser så fint! Min kæreste har altid været meget interessert i møbel design - og jeg har altid syntes at sådan noget var flot - men for dyrt. Men jeg må indrømme at jeg elsker den ekstra detalje det giver i rummet - bare lidt enkle ting hist og her giver rummet noget helt specielt. Noget jeg savner i vores stue er tilgengæld nogle store flotte malerier med farver. Jeg forsøgte selv at lave et maleri for et års tid siden og det gik da også ok - men rigtig kønt var det ikke - så væggene er stadig helt bare...håber jeg falder over nogle meget billige fantastiske malerier snart...alternativet må være nogle lækre plakater...det er da til at betale.    

3 kommentarer:

 1. Den er rigtig fin :-) en klassiker som holder år for år.

  /chau

  SvarSlet
 2. Hej Chau,

  Ja, jeg tror også vi bliver rigtig glade for den! Det er jo praktisk nok at købe nogle lækre ting. Man nyder dem i mange år og hvis man nogen sinde bliver træt af dem kan man jo sælge dem igen til fornuftig pris. Men denne her tror jeg er en keeper :-)

  Charlotte

  SvarSlet
 3. hej Charlotte,

  ja, lige præcis. De fine designerting kan nemt blive en investering og man er bare mere glad for dem. I sidste ende er det nok også billigere fordi man ikke skifter dem ud.

  /chau

  SvarSlet