lørdag den 20. marts 2010

New Kids On The Block - Single


Ja - jeg var vild med New Kids dengang i slut 80'erne ;-) - og det er da lidt skægt at de nu er sammen igen. Jeg faldt over den sjoveste AOL Sessions video med dem hvor man tydeligt kan se at de ikke har lært nye moves de sidste 20 år - men det var jo selvfølgelig også deres "signature moves" så det skal der vel ikke ændres på *hehe* Jeg kan desværre ikke ligge denne video ind, men hvis du nogensinde har kunne lide New Kids så klik på dette link - it's priceless!! http://www.youtube.com/watch?v=yXVMm9teLus
Det meste af dagen i dag er gået med at få nye sange ind på min Ipod. Jeg har været lidt irriteret på Itunes og har derfor brugt et andet program til at overføre sange med, men da det ikke virkede mere installerede jeg Itunes igen. Da Itunes var installeret og jeg satte Ipod'en i stod der lige pludselig på Itunes "Sender træningsdata til Nike" - Okay hvor ondt er det lige! Ja - jeg har en dims i min løbesko der snakker sammen med min ipod...men det var jo ikke ligefrem fordi jeg havde lyst til at dele mine små lunteture med Nike altså! Hrmpf! Anyways i aften skal mig og kæresten ind og se Thomas Helmig på Tap1 (adventsgave fra mig til kæresten) Det skal nok blive en rigtig god aften...går og overvejer hvad jeg skal tage på...men kan ikke rigtig tænke på andet en læderbukser og krøllet hår? Må se hvad det bliver til :-)

10 kommentarer:

 1. OMG! Og så røg man lige tilbage i hylekoret af tøser, som forgudede disse snacks! :D
  (Jeg var også med dengang....heh)
  Priceless!

  SvarSlet
 2. Hej Malsen,

  Er rigtig glad for at høre du også var med dengang - så føler jeg mig ikke helt alene i min poptøse verden ;-) Så du videoen med deres skønne dansetrin? Det bedste er mod slutningen af videoen hvor Jordan går frem og laver nogle "hoppe"-dansetrin - der var jeg godt nok helt ødelagt ;-)

  Charlotte

  SvarSlet
 3. Haha - JA! Om jeg så det! Det var perfektion simpelthen :) Tænk engang at vi har ædt det hele råt...engang. :D

  SvarSlet
 4. Hehe ja - det er imponerende at man kunne blive fuldstændig solgt over det dengang ;-) Nogen gange er jeg nu glad for at jeg er blevet ældre *hehe*

  SvarSlet
 5. Hø hø (jeg synes jo stadig at Joey er lidt cute....fniiis)

  SvarSlet
 6. Hihi - okay nu du indrømmer det, så prøvede jeg også at booke billetter til en koncert med Jordan for ca 2 år siden da jeg hørte rygter om at han kom til Hard Rock cafe i KBH for at spille - det blev dog aflyst, men jeg ville rigtig gerne have set ham ;-)

  SvarSlet
 7. Gud, hvor er vi ynkelige :D hahahah :D

  SvarSlet
 8. Hehe ja det er lidt frygteligt!!! hehehe :D

  SvarSlet
 9. Ja, nu har din mor jo en lige skrevet et par konfirmationssange...så her kommer lidt mere
  pinligt..det havde jeg skrevet i din:

  Mel: Til pinse når skoven blir`rigtig grøn:

  Jo,det er vist Jordan og så er der Joe,
  og så er der Dannie og så er der Jhon
  og så er der Donnie, hvis jeg husker ret,
  ham Helmig er yt, det er bar mit gæt!
  tra - la-la-la osv.

  Nå, det stemmer vist ikke mere???

  SvarSlet
 10. Hehe hej mor :-)

  Det var da lidt sjovt at du både ramte New Kids og Thomas Helmig dengang - jeg er vist uforbedrelig *hehe*

  SvarSlet