onsdag den 19. maj 2010

En "traditionel irsk aften"


Lidt billeder fra min aften i går hvor vi blev kørt ud til "Bunratty Folk Park" til en såkaldt "traditionel Irsk aften"  Der var godt med underholdning med dans og musik på scenen og selvom det var ret turistet - så var det da en sjov anderledes oplevelse med "The Wild Rover" som fællessang ;-) Maden var...ja - billedet taler vist for sig selv...lidt kedelig, men jeg skulle jo næsten prøve den traditionelle Irish Stew når nu jeg er herovre.
Mit kursus er nu forbi - og jeg har fået mit diplom - i glas og ramme ;-) og om en halv times tid skal jeg ud af døren igen - denne gang til en mere almindelig restaurant som afslutning på kurset. I morgen tidlig kl. 6 skal jeg afsted mod lufthavnen og har indtil videre stadig 9 timers ventetid i Heathrow lufthavn. Jeg håber jeg kan komme på et tidligere fly hjem - ellers står den helt sikkert på shopping i London i morgen ;-)
Hvis i skal have lidt af stemningen fra i går, så hør fællessangen her (fra youtube) ;-)

4 kommentarer:

 1. Elsker den sang!! God tur hjem!!

  SvarSlet
 2. Da altid noget det ikke var Haggis... eller er det skotsk?

  SvarSlet
 3. Hej Fuglen - ja - Haggis havde jeg ikke hoppet på ;-) ja, jeg tror det er skotsk, men selv om det havde været irsk havde jeg heller ikke turde ;-)

  SvarSlet
 4. Nej.. det er lidt fælt :D

  SvarSlet