søndag den 18. april 2010

Dagens loppemarkeds fund

Emma og jeg var en tur på Gentofte loppemarked i dag på en rigtig tøsetur ;-) Vi fik kigget på en masse tøj og smykker. Jeg fik købt denne super lækre lange cardigan fra Tusnelda Bloch Copenhagen i 70% Mohair til 100 kr! ifølge sælgeren havde den aldrig været brugt. Desværre skal den håndvaskes, men den er helt perfekt til kølige aftner. Er vild med det løse strik og det at den er længere foran end bagved.
Mit næste køb var en lækker sommerkjole i sart lyserød med mørke blomster til 40 kr. Jeg har brugt et sort bælte til så den ikke bliver for tøset ;)
Emma fik også købt en masse ting - det er jo lidt sjovere med loppemarkedspriser. Det bedste køb var denne fine trøje til 40 kr.

4 kommentarer:

 1. Hvad med din bøllehat ??? hvorfor fortæller du ikke om den ?? Er den på mode igen, tror jeg har en fra en tur på Antiparos, den må da være penge hver så :-)

  SvarSlet
 2. Hej Thomas :)

  Nu handlede indlægget jo mest om loppemarkedsfundene - og da bøllehatten ikke var et af fundne fik den desværre ikke noget taletid ;) men jeg er helt sikker på at det vil klæde dig med din bøllehat fra Antiparos :)

  SvarSlet
 3. Hvor er I søde!! den bøllehat klæder dig fantsatisk!

  SvarSlet
 4. Tak :-)
  Jeg fik forresten en rigtig god ide på cykelturen på vej hjem - Thomas som gæsteblogger! Måske med hans bøllehat? Hvad siger du Thomas - er du med? ;)

  ;) Charlotte

  SvarSlet