søndag den 29. august 2010

The Garden's Tale

Det meste af weekenden er blevet brugt på knokleri i haven. Efter vi for snart 2 år siden tilkøbte et stykke jord til vores have har vi brugt mange dage og timer på at få "marken" til at blive til et brugbart stykke have - og nu er den meget tæt på at være det. "Marken" er i weekenden blevet fræset, revet, tromlet og er nu snart klar til at få sået græs. Marken har også fået nogle gange med en palle læsset med sten som vi trak hen over jorden for at plane den helt ud. Vi må have set helt vildt sjove ud da vi trak pallen hen over jorden - og var lige ved at vælte ind i hinanden hele tiden. Den var så tung at vi nok burde have lånt en hest ;-) men det endte da godt ;-)
Og sådan så det ud da vi var færdige! Nu mangler der bare en ordentlig omgang græsfrø - så skal vi nok få glæde at det til sommer :-)

Lørdag aften var vi på besøg hos mine forældre og fik noget super lækkert mad. Bla. en rødbedesalat med cous cous. Inspireret af den lavede vi i dag en cous cous salat med hjemmedyrket rødbede til aften. Jeg fik nærmest et chok da jeg så den rødbede min kæreste havde hevet op fra en af plantekasserne. Den var kæmpe!
Og sådan endte dens dage:
Mums!

1 kommentar: