søndag den 20. juni 2010

Hvilken bil skal jeg vælge?

Kæresten og mig har brugt næsten hele søndagen på at prøve biler! Selvom jeg er blevet rigtig glad for at cykle til og fra arbejde er det jo ikke specielt sjovt når det øsregner. Vi ville derfor undersøge hvilke biler man kan få fra ny til ca. 100.000 kr. Vi har prøvekørt 6 biler i dag! og jeg er helt bustet i hovedet af at tænke ;-) Jeg har fundet min favorit - og kæresten har også fundet hans...men det er desværre ikke den samme bil. Kæresten synes jeg skal køre i denne her:

En Fiat Panda...men i hvid...Jeg synes jeg skal køre i denne her:
En fin Kia Picanto :-) Jeg kan sagtens se at Pandaen er praktisk..men i mine øjne er den firkantet og lidt børnecontainer agtig...hvor picantoen er mere rund og fin...what to do?....

2 kommentarer:

 1. Den der betaller - bestemmer ;o)

  Børnecontaineren - tja så ved I hvilke kommentare der kommer herfra ;o)
  Ej - jeg ville også vælge Pandaen fra - den kiggede vi også på for nogen år siden - så den har måske fået et par facelift siden men ja jeg forstår hvorfor du er til den anden - helt klart en stemme til Kia Picanto fra mig.

  Hvad er kærestens argumenter for Pandaen!?!

  Go søndag - søde.

  Suz

  SvarSlet
 2. Hej søde Suz :-)

  Hehe kærestens argument for Pandaen er rimelig klar - han fik forhandlet sig frem til at vi kunne få Pandaen incl. alufælge uden ekstra omkostninger ;-) + han siger den ikke er så "skramlet" som Kia'en....hmm...men vi er blevet enige om at vi også lige skal have kigget på en Nissan Pixo - så måske kan vi blive enige om den ;-)

  Tak - i lige måde (og tak for stemmen *hehe*)
  Charlotte

  SvarSlet